Køb sæsonkort til alle hjemmekampe for kun 1.800 kr.

- 17/08/15
Der er nu mindre end 14 dage til den første hjemmekamp i Boxer Herreligaen i den nye sæson - fredag 28. august kl. 19.30 mod Skjern Håndbold. Et rigtigt topbrag, og vi fik den bedst tænkelige optakt med indvielsen af Jutlander Bank Arens nye tribuner i fredags med 5.000 siddepladser - og en hjemmesejr i Jutlander Bank Cup.

Interessen for at overvære vores hjemmekampe i ligaen, Europa Cup og pokalturneringen er overvældende, og har du endnu ikke sikret dig et sæsonkort, har du fortsat mulighed for det - for kun 1.800 kr. får du en fast siddeplads til samtlige hjemmekampe plus en række øvrige fordele med invitationer til diverse arrangementer sammen med øvrige sæsonkort-indehavere.

- Vi er super-stolte over de nye tribuner og de nye siddepladser, og modtagelsen af dem i fredags var meget positiv, siger direktør Jan Larsen. Jeg håber, at endnu flere vil være med og have deres egen plads til samtlige kampe.

Du kan købe dit sæsonkort på www.aalborghaandbold.dk eller ved direkte henvendelse til Aalborg Håndbolds kontor i Gigantium på 96 35 20 30 eller send en mail til  info@aalborghaandbold.dk  


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere