Kolding bedst i en kamp, hvor vi manglede sidste 10 pct.

- 25/02/12
På en dag, hvor vi ikke fik sat tacklingerne, som vi skulle - og redningerne først kom mod slutningen af kampen,  var det fortjent, at KIF Kolding kunne nappe de to point.

Kolding afgjorde i realiteten kampen fra det 11. til det 15. minut i 2. halvleg ved at gå fra føring på 22-21 til 26-21, og det lykkedes os ikke at komme tilbage. Rutinen i kraft af Spellerberg, Boesen, Karlsson, Schnuckel  og Lars Christiansen lader ikke en sådan føring gå af hænde.

I resten af kampen var det blot et spørgsmål, om sejren blev på tre, fire eller fem mål.

- Sålænge vi scorede, havde vi mulighederne, men vi lukkede ikke godt nok af i forsvaret mod det rutinerede Kolding-hold, sagde topscorer Kristian Kjelling efter kampen.

Det gik også fint med scoringerne i begyndelsen af kampen. Vi førte indtil 7-7, og det var helt lige, indtil Bo Spellerberg sikrede Kolding føring ved pausen. Men fra begyndelsen at 2. halvleg begyndte man at ane udfaldet af kampen, fordi Kolding fik indstillet forsvaret rigtigt, og vi missede et par oplagte chancer. I den anden ende af banen kom Kolding ofte let til sine scoringer.

Nederlaget betyder, at der nu er tre point op til Skjern på femtepladsen, så vi skal have fuldt udbytte af de sidste fem kampe i grundspillet, hvoraf den første er på hjemmebane i Gigantium på fredag kl. 19.30 mod SønderjyskE.

Igen var der super-opbakning på tilskuerpladserne i Gigantium. Publikum forsøgte at hjælpe spillerne, men desværre forgæves. Vi ses forhåbentligt igen på fredag.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere