Kristian Sæverås stopper i Aalborg Håndbold til sommer

- 25/10/19
 
SC DHfK Leipzig har indløst Kristian Sæverås’ frikøbsklausul, og vores stærke norske målmand skifter derfor efter indeværende sæson til den tyske Bundesliga.
 
Den 23-årige målmand kom til klubben i sommeren 2018, og han har siden sin ankomst været blandt de absolut bedste målmænd i den hjemlige Primo Tours Liga.
 
- Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over, at vi mister en spiller af Kristian Sæverås’ kaliber. Han har sammen med Mikael Aggefors dannet den måske stærkeste målmandsduo i Primo Tours Ligaen, siden han kom til klubben. Samtidigt har vi godt været klar over, at han ønskede at prøve sig af i den tyske Bundesliga. Nu vil vi sammen arbejde hårdt på at fortsætte de gode takter sæsonen ud, og så ønsker vi Kristian alt det bedste med de nye udfordringer i Tyskland til sommer, siger direktør Jan Larsen.
 
- Det er lidt vemodigt for mig, da jeg har været, og fortsat er, rigtig glad for Aalborg Håndbold. Jeg har altid ønsket at blive udfordret i en af de allerstørste ligaer og kunne derfor ikke takke nej til tilbuddet fra SC DHfK Leipzig. Først og fremmest er jeg dog fuldt fokuseret på at afslutte min tid i Aalborg på bedst mulig vis og vinde flere titler til klubben sammen med mine fantastiske holdkammerater, siger Kristian Sæverås.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere