Kursen er sat mod nyt møde med Kielce i Champions League

- 20/11/14
Så står der igen Bielecki, Szmal, Lijewski, Jurecki, Cupic, Zorman med flere igen på menuen for Jesper Jensens tropper. Søndag kl. 15.10 fløjter de hviderussiske dommere, Andrei Gousko og Siarhei Repkin, op til Champions League-kampen i Hala M. O. S. I. R. i storbyen Kielce i det centrale Polen.

Vi tabte 27-25 til dem i Gigantium i søndags, og da Champions League nu vender, efter at alle har mødt alle en gang, så får vi "fornøjelsen" af det ubesejrede polske hold så hurtigt igen.

- Det var svært i Gigantium, og vi ser frem til, at det bliver endnu sværere i Polen, hvor vi kommer på en vanskelig udebane med mange tusinde fanatiske tilskuere, siger cheftræner Jesper Jensen. Vi kan kun overraske og kan spille frit. Vi går efter den chance, der altid er, og vil sælge os så dyrt som muligt.

Truppen rejser fra Aalborg tidligt lørdag morgen, træner i Kielce lørdag aften, kamp søndag og hjemkomst til Aalborg mandag eftermiddag.

Allerede i aften, torsdag, er der kamp i vores pulje i Champions League, når Kadetten Schaffhausen hjemme i Schweiz møder HC Motor Zaporozhye. Lørdag kl. 14.30 spiller Dunkerque hjemme mod Pick Szeged.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere