Kursen sættes mod Skanderborg i weekenden

- 09/03/18

I morgen, lørdag, kører bussen til Skanderborg, hvor der kl. 15.00 fløjtes til start i kampen om to vigtige point.

Grundspillet i 888ligaen er i fuld gang med sin afgørende fase. Inden morgendagens kamp har vi fem kampe tilbage, og hvert et point kan derfor blive afgørende i bestræbelserne på at ende i top 4, der vil give point med videre til slutspillet.

Med en sejr i morgen kan vi netop spille os indenfor i top 4. I øjeblikket er vi placeret som nummer fem med 26 point, hvilket er et point færre end TTH Holstebro, der dog har spillet en kamp mere.

Skanderborg kæmper for at undgå nedrykning og ligger i øjeblikket på en delt 11. plads med 13 point. De kommer med masser af selvtillid til opgøret i morgen ovenpå en flot sejr ude mod Århus Håndbold i midt ugen.

Henover vinteren har de grønblusede fået tilgang af Jonas Samuelsson og Minik Dahl Høegh. De er stødt til en trup, som i forvejen råder over spillere som holdets topscorer Morten Balling, Martin Mauer Larsen og Kasper Irming, der dog har døjet med skadesproblemer på det seneste. Målet hos Skanderborg vogtes af Kristoffer Laursen og Bertram Obling, der begge er at finde i top 10 i 888ligaen, når det kommer til redningsprocenter.

Vi kommer selv med selvtillid i bagagen ovenpå to ligasejre i træk og er uden tvivl klar til at gå målrettet efter at gøre det til tre på stribe i morgen. Kampen bliver i øvrigt Buster Juuls nummer 200 i Aalborg-trøjen, og det håber vi naturligvis, han kan fejre med to point mod sin gamle klub.

Kampen starter kl. 15.00 og dømmes af Malene Lythje og Dennis Stenrand. Du kan følge opgøret spil for spil på tophaandbold.dk/aah.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere