Landstræner-ros til 17-årige Simon Hald

- 11/06/12
U 18-landsholdets træner, Claus Hansen, har haft samlet sit hold, der senere på sommeren skal til EM i Østrig, til fysisketests Over for www.håndbold.dk udtrykker Claus Hansen tilfredshed med de unge spilleres fysiske tilstand, men er ikke helt tilfreds med deres kondition.

Claus Hansen siger, at det falder i øjnene, at tre af de fem hurtigste spillere på både 5 m og på 30 m vejer over 100 kilo, og han fremhæver en enkelt spiller blandt de mange test, der fandt sted i Odense:

- Hvis en enkelt spiller skal fremhæves, så skal det være landsholdets anfører, Simon Hald fra Aalborg Håndbold. Til trods for sine 203 cm og 111,7 kilo er stregspilleren den, der har det næstbedste fitness-tal af alle og ligger i top fem på både spring, sprint og styrke i mave-ryg. Simon har i sandhed vist, at han er en anfører, der viser vejen.

Simon Hald er kun 17 år og har endnu en sæson som U 18 spiller. Han har fik sin debut på vort liga-hold i den forgangne sæson som forsvarsspiller og har netop skrevet kontrakt med klubben for de kommende sæsoner.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere