Larsen: Final4 er stort for både spillere og klub

- 03/02/12
Mens vores spillere har forberedt sig i træningslokalet  til semifinalen i Final4 imod Nordsjælland Håndbold, har direktør Jan Larsen og de øvrige ansatte haft lange og travle dage på kontoret med planlægningen af Final4 sammen med Divisionsforeningen Håndbold og de tre andre klubber, der deltager.

- Både spillerne og vi andre glæder os til, at Final4 fyres af hen over weekenden efter et langt tilløb. Det er et stort og spændende arrangement, som vi er stolte over at være med til arrangere. Billetsalget er gået forrygende, og godt 8.000 tilskuere vil være på lægterne over de to dage. Det er dejligt med en så massiv opbakning, og jeg håber, at det giver maksimal opbakning til vores drenge inde på banen mod Nordsjælland, så vi bliver klar til finalen søndag, siger Jan Larsen.  

- Det vil være stort for os allerede i klubbens første sæson at stå i en finale - og allerhelst gå helt til tops, siger Jan Larsen.

Det er fortsat muligt at købe billetter til Final4 her på hjemmesiden, ligesom de kan købes ved indgangen i Gigantium op til kampene lørdag og søndag.

Nordsjælland Håndbold er lørdagens modstander i semifinalen. Vi har tidligere vundet hjemmekampen i ligaen mod sjællænderne, men har ellers ikke udpræget gode erfaringer med at spille mod dem.

Holdets sidste skanse er veteranen Peter Nørklit, der på sine gode dage kan lukke helt af. I angrebet styres spillet af Chris Jørgensen, der både er en mester i at sætte spille op og samtidig være farlig. Han omgives i bagkæden af brødrene Sebastian og Nikolaj Koch-Hansen  H: C. Lund og islændingen Olafur Gudmundsson, der er lejet i AG København, og som var på det islandske landshold til EM. På fløjene spiller primært Magnus Bramming og Anders Christensen, og på stregen Gisli Kristjansson og Alexander Lynggaard.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere