Larsen ser frem til håndbold-feber

- 23/01/13
Der er dømt maksimal håndbold-feber de næste 14 dage – vi starter i aften med kvartfinale braget ved VM når Danmark møder Ungarn. Vi håber selvfølgelig ikke at det stopper der, vi har jo holdet til at gå hele vejen, men lad os nu se, medaljer det skal vi da ha’. Eneste ærgrelse er selvfølgelig at det bliver uden vores egen Mads Mensah Larsen, der jo som bekendt er blevet erstattet af Jesper Nøddesbo – men knægten har jo fremtiden foran sig, kun 21 år, så der er mange landskampe i vente for Mads.

Når VM slutter søndag, begynder vi for alvor at pejle os ind mod Final4 i Aarhus i weekenden d. 2./3. februar, hvor vi som bekendt skal ud i et spændende semifinaleopgør mod Skjern – i den anden semifinale møder Århus Håndbold lokalrivalerne fra Skanderborg Håndbold. Spillerne træner på fuldt tryk, og vandt den første testkamp mod Team Tvis Holstebro, og i morgen pudser vi så formen yderligere af mod Viborg HK. Vi krydser fingre for at både Kristian Kjelling og Håvard Tvedten bliver klar til Final4.

Allerede tirsdag d. 5. februar gælder det så hjemmekampen i Gigantium mod det stjernespækkede hold fra KIF Kolding/København. Interessen er allerede nu stor, og vi har allerede rundet de 3000 billetter – mon ikke sæsonrekorden står for fald! Så skynd dig at købe en billet hvis du vil have plads i Gigantium.

Der venter os 14 dage med spænding, dramatik og håndbold i verdensklasse – det kan ikke blive bedre......  

Jan Larsen


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere