​Ligaen fortsætter mandag aften

- 06/09/20

Mandag sætter spillerne sig i bussen med retning mod Lemvig. Her venter sæsonens anden ligakamp – og den første af slagsen på udebane. Kampstart er kl. 19.30.

I fredags fik vi den optimale start på Herre Håndbold Ligaen, da vi i sikker stil besejrede KIF Kolding 40-27 på hjemmebane i Jutlander Bank Arena.

De fine takter fra denne kamp skal vi nu tage med videre, så vi kan fordoble sæsonens hidtidige pointhøst.

Lemvig-Thyborøn startede sæsonen på udebane mod GOG, hvor de efter at have hængt fornuftigt på undervejs, til slut måtte se sig slået med syv mål.

I sidste sæson sluttede vestjyderne på næstsidste-pladsen i Ligaen, men selvom det er top mod bund fra sidste sæson, betyder det langt fra, at der venter nogen nem opgave for os i Lemvig.

Spoler vi tiden tilbage til sidste sæson, kan man nemlig tænke tilbage på to drabelige opgør mod Lemvig-Thyborøn.

Først vandt vi med et enkelt mål i en ægte gyser hjemme i Jutlander Bank Arena, mens vi senere på sæsonen spillede uafgjort 22-22 på udebane i en kamp, der for vores vedkommende var en særdeles uskøn og rodet affære.

Vi er derfor yderst opsatte på at højne vores niveau fra sidste besøg i Lemvig Kultur- og Idrætscenter, og denne gang tage begge point med tilbage til Aalborg.

Opgøret vises ikke på TV, men du kan følge kampen spil for spil på tophåndbold.dk.  
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere