​Ligahåndbolden kastes igen

- 29/10/19

Onsdag aften åbner vi Primo Tours Ligaens 9. spillerunde. Det sker på fremmed gulv, hvor vi møder Mors-Thy med kampstart kl. 19.30.

Landsholdspausen er nu ovre, og der er igen vigtige point på spil i den hjemlige liga. Knap en tredjedel af grundspillet er færdigspillet, og vi topper i øjeblikket tabellen med 15 point efter 8 kampe.

Onsdag skal vi så forsøge at udbygge vores pointhøst, når vi drager afsted mod Bette Balkan.

Mors-Thy ligger i øjeblikket på 11. pladsen efter at have skrabet 6 point sammen indtil nu. Det er bl.a. sket via to hjemmesejre mod henholdsvis Fredericia og Skjern.

Traditionelt set har vi et rigtig godt tag på morsingboerne, og vi har således hevet os sejrrigt ud af de 9 seneste indbyrdes opgør - en stime vi håber på at udbygge onsdag aften.

Der findes dog ingen lette kampe, og der venter os med garanti en intens kulisse på Bette Balkan, når slaget om to vigtige point skal slås. På plads vil der også være en busfuld med vores supportere, der uden tvivl vil være med til at koge op på lægterne.

Vi er opsatte på at genfinde samme koncentration og indstilling, som før landsholdspausen, og er klar på at gå benhårdt efter at udbygge vores stime som ubesejrede i Primo Tours Ligaen.

Der fløjtes som tidligere nævnt til start kl. 19.30, og kampen kan følges spil for spil på tophaandbold.dk.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere