​Ligasæsonen åbnet med manér

- 30/08/19

Her til aften tog vi hul på Herre Håndbold Ligaen sæson 2019/2020 hjemme i Jutlander Bank Arena mod Nordsjælland Håndbold. Efter en hakkende første halvleg kom vi for alvor i omdrejninger efter pausen, og spillede os derfor til en overbevisende åbningssejr på 34-25.

Det startede ellers lige efter bogen. I første angreb smider Mads Christiansen en aflevering bag om ryggen til Mark Strandgaard, der sikkert satte den ind. I næste angreb scorer Janus Smarason en kanonkasse i kontrafasen og efter et minuts spil, var vi i front 2-0.

Derfra blev den resterende del af første halvleg en noget blandet omgang fra vores side. Nordsjælland bed godt fra sig, og defensivt fik vi slet ikke afvist gæsterne.

I en målrig første halvleg bølgede det derfor frem og tilbage med føringer til begge mandskaber. På en scoring af unge Oliver Norlyk i første halvlegs sidste sekund, kunne vi dog gå til pause foran med en enkelt ved stillingen 18-17.

Pausen blev bl.a. brugt på at få bedre styr på forsvaret, og offensivt bevarede vi den høje scoringsfrekvens. Efter 40 minutters spil havde vi dermed opbygget en føring på 24-19.

Vi fortsatte med at holde kadencen og udbyggede føringen yderligere. Et comeback fra gæsterne kunne det derfor ikke blive til, og da slutsignalet lød kunne et stående publikum i Jutlander Bank Arena derfor juble over en sejr på 34-25.

Det var dog ikke slutjublen, der skulle vise sig at være den største i aften. Med syv minutter tilbage af kampen blev det nemlig til comeback for Buster Juul, der efter knap et års skadespause var tilbage på banen – det var han til et kæmpe stående bifald fra de 3.027 fremmødte tilskuere i Jutlander Bank Arena.

Med sejren fik vi dermed den ønskede start på DM-titelforsvaret, og forberedelserne mod næste udfordring kan nu gå i gang. Her venter en tur til Gudme, hvor en gentagelse af DM-finalen mod GOG er på programmet. Denne kamp spilles lørdag 7. september kl. 16.10.
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 6, Mark Strandgaard 6, Janus Smarason 4, Henrik Møllgaard 4, Mishels Liaba 3, Tobias Ellebæk 3, Magnus Saugstrup 3, René Antonsen 2, Benjamin Jakobsen 1, Oliver Norlyk 1, Buster Juul 1.

Målscorere for Nordsjælland Håndbold:
Kasper Kisum 6, Tobias Jørgensen 5, Carl-Emil Haunstrup 5, Jesper Dahl 3, Matias Campbell 3, Frederik Iversen 2, Andreas Nielsen 1.

Redninger:
Mikael Aggefors: 9/28 (32%)
Kristian Sæverås: 2/8 (25%)

Marcus Holmén:  5/22 (23%)
Frederik Andersson: 5/22 (23%)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Nordsjælland Håndbold: 4 x 2 min.

Dagens dommere var Karina Christiansen og Line Hesseldal Hansen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.027.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere