Lige ved og næsten

- 24/11/19

Vi var få marginaler fra at tage point i dagens hjemmekamp mod Paris Saint-Germain. I sidste ende var det dog de franske gæster, der havde vind i sejlene og den nødvendige kynisme, da det virkelig gjaldt, og de hev dermed en sejr i land på 32-29.

5.000 tilskuere var på plads her til eftermiddag i en udsolgt Jutlander Bank Arena, og scenen var dermed sat til et forrygende VELUX EHF Champions League brag.

Og drengene gav da også de mange fremmødte en masse at juble over fra kampens start. Vi kom rigtig fint ud til kampen og lagde os marginalt i spidsen fra start.

Gæsterne lå dog lige i hælene på os, og midtvejs i første halvleg tippede tingene til PSGs fordel. Nogle få fejl fra vores side blev straffet prompte, og det var således gæsterne, der kunne gå til pause foran 17-14.

I starten af anden halvleg fortsatte den franske kynisme, og inden vi så os om, var vi nede med fem scoringer.

Der var dog ikke skyggen af opgivende attituder fra vores side, og alle mand fortsatte med at knokle i jagten på at hente gæsternes føring – og fighten gav pote.

Vi fik langsomt spist os tilbage i kampen, og Jutlander Bank Arena var af flere omgange lige ved at ramme kogepunktet.

Men bedst som vi var ved at få lukket hullet helt, så satte PSG-mandskabet en prop i vores comeback-forsøg og udbyggede således føringen igen.

Vi havde flere chancer for at få udlignet, men den allersidste skarphed manglede i de afgørende situationer. I stedet var det gæsterne, der havde marginalerne på deres side, og anført af Mikkel Hansen og Sander Sagosen trak de altså en tremåls-sejr i land.

Vores mandskab har dog stor ære af kampen, og der var ikke mange situationer, der skulle være gået vores vej, før vi havde skabt et kæmpe resultat i dag. I stedet står vi tilbage med en skuffet følelse over, at det blev lige ved og næsten.

Vi skal nu hurtigt op på hesten igen, og der er da også masser af positive takter, vi kan tage med fra dagens opgør. Disse skal i brug allerede onsdag, hvor vi på udebane møder Nordsjælland Håndbold i Primo Tours Ligaen.

Til slut skal der lyde en stor tak til de mange tilskuere i den udsolgte Jutlander Bank Arena, som støttede drengene på fornem vis kampen igennem.

 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Magnus Saugstrup 6, Mark Strandgaard 5, Mads Christiansen 5, Janus Smarason 4, Henrik Møllgaard 3, Buster Juul 3, Mishels Liaba 2, Benjamin Jakobsen 1. 

Målscorere for Paris Saint-Germain:
Sander Sagosen 7, Mikkel Hansen 7, Luka Karabatic 6, Kamil Syprzak 3, Nikola Karabatic 2, Adama Keita 2, Gudjon Valur Sigurdsson 1, Benoit Kounkoud 1, Luc Abalo 1, Viran Morros 1, Kim Ekdahl 1.

Redninger:
Mikael Aggefors: 11/42 (26 %)
Kristian Sæverås: 0/1 (0 %)

Rodrigo Corrales: 16/45 (36 %)
Vincent Gerard: 1/1 (100 %)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
Paris Saint-Germain: 4 x 2 min. 

Dagens dommere var østrigske Radojko Brkic og Andrei Jusufhodzic.

Dagens tilskuertal i en udsolgt Jutlander Bank Arena var 5.000. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere