​Livestreaming af testkampe i Jutlander Bank Arena

- 28/07/20

Ovenpå dagens massive interesse for vores testkamp på mandag mod Skanderborg har vi undersøgt muligheden for at livestreame vores testkampe – og det er med stor glæde, vi nu kan annoncere, at vores tre testkampe i Jutlander Bank Arena alle vil blive livestreamet helt gratis på vores Facebook-side.

Da vi kun må lukke 500 personer ind inkl. spillere, trænere, ledere osv., blev de tilgængelige billetter til mandagens testkamp fordelt mellem vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere med hovedparten til førstnævnte.

Mange af vores mere end 1.400 sæsonkortholdere sad klar ved tasterne i dag kl. 12.00, da muligheden for at hente billet blev åbnet for vores sæsonkortholdere.

Det tog derfor kun få sekunder inden den sidste af de tilladte 500 havde sikret sig adgang til opgøret på mandag.

Vi har sidenhen arbejdet hårdt på at få godkendelse til at livestreame opgøret. Vi er derfor rigtig glade for, at vi kan præsentere en løsning, der sikrer, at alle vores tre testkampe i Jutlander Bank Arena mod henholdsvis Skanderborg, Skjern og Elverum vil blive livestreamet på vores Facebook-side.

- Riften om billetterne til mandagens kamp har været helt overvældende, og det varmer virkelig at mærke den store interesse for håndbold, der fortsat lever i bedste velgående i Nordjylland, siger direktør Jan Larsen.

- Kort efter kl. 12.00 påbegyndte vi derfor arbejdet med at finde en løsning, så vi kunne livestreame kampen. Det er vi nu kommet i mål med – og vi er rigtig glade for, at vi kan tilbyde det som et plaster på såret til de mange interesserede, som desværre ikke kan tage plads på tribunerne i Jutlander Bank Arena, slutter direktør Jan Larsen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere