Må vi præsentere: Richard Kappelin - ny spiller i klubben

- 02/09/13
Vi så Richard Kappelin, der fylder 30 år 30. september,  gøre et godt indhop i kampen mod KIF Kolding København i lørdags. Han har nu været i klubben siden 1. juli - og vi har stillet ham fem spørgsmål.

- Du har nu spillet og trænet i Aalborg Håndbold i snart to måneder. Hvad er dit indtryk af klubben, træningen og niveauet?

- Jeg synes, klubben virker meget professionel med rigtige gode arrangementer omkring kampene. Holdet er en interessant blanding af gamle og unge spillere.

- Hvad er forskellen på træningen for målmænd i Sverige, Spanien, Qatar og Danmark??

- Forskellen har mere at gøre med, hvilke trænere man har end hvilket land, man er i. Samtidig har man selv samlet sig så meget erfaring i årenes løb, at man selv kan styre øvelserne.

- Hvad er dine ambitioner for dig selv og for holdet i denne sæson?

- Jeg håber, at vi får en god sæson i både ligaen og i Champions League. På det personlige plan håber jeg at kunne bidrage med kvalitet og rutine til holdet, og jeg håber, at jeg etablerer mig i ligaen som en af ligaens bedste målmand på samme måde, jeg har været i Spanien de seneste sæsoner.

- Hvad er dit indtryk af målmandskollega Ole Erevik?

- Ole er en kanon fyr. Vældig ung i sindet trods sin høje alder!! Har altid en norsk historie i baglommen, og han arbejder altid hårdt på at inddrive penge til holdets bødekasse. Taler desuden rigtigt godt svensk i betragtning af, at han er nordmand.

- Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold?

- Lige nu går meget af min fritid med vores to måneder gamle søn, Charlie. Han er et rigtigt energi-bundt, så der er fuld fart på derhjemme for fru Ida og jeg. Desuden er er jeg meget sports- og økonomi-interesseret, og jeg elsker at rejse.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere