​Mads Hoxer Hangaard skifter til Aalborg Håndbold

- 25/06/21
 
Det 20-årige stortalent Mads Hoxer Hangaard skifter til Aalborg Håndbold, hvor han tiltræder på en 3-årig kontrakt gældende fra sommeren 2022.
 
Den unge venstrehåndede bagspiller slår i dag sine folder i Mors-Thy Håndbold, hvor han i sidste weekend var en af de store profiler hos det nordjyske mandskab, der vandt Santander Final4 – og hvor han samtidigt blev kåret til årets pokalfighter.
 
I sidste måned fik han debut på A-landsholdet, og direktør Jan Larsen er begejstret for, at det er lykkedes at hente den unge komet.
 
- Mads er et af de allerstørste talenter – ikke blot i dansk håndbold men generelt i hele håndboldverdenen. Vi er derfor utroligt glade for, at han fremadrettet bliver en del af Aalborg Håndbold. Trods sin unge alder besidder han allerede store kvaliteter i begge ender af banen, og jeg er overbevist om, at han kommer til at bidrage allerede fra første dag, siger Jan Larsen.
 
- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af Aalborg Håndbold, og ser skiftet som det helt rigtige skridt for mig. Klubben har et fedt setup, og jeg er sikker på, at jeg får mulighed for at udvikle mig endnu mere. Det tiltaler mig, at det klare mål er at være med helt i toppen, og jeg ser virkelig meget frem til at jagte titler og tørne ud foran de mange fans i Jutlander Bank Arena, siger Mads Hoxer Hangaard.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere