Mads Mensah Larsen: Final4 er et hit at spille med i

- 20/12/12

I sidste sæson var 21-årige Mads Mensah Larsen med til at blive pokalmester med AG København, og han ser også frem til 2013-versionen af finalestævnet, der er døbt INTERSPORT Final4.

- Det er altid et hit at spille kampe, der virkelig tæller noget, og det er bestemt tilfældet med pokalkampe. Taber du bare en enkelt kamp, er du ude, og der er ingen tvivl om, at vi skal være helt oppe på mærkerne, når vi møder Skjern Håndbold i vores semifinale lørdag den 2. februar.

- Jeg ved godt, at mange heller ville have haft, at vi havde trukket Århus Håndbold eller Skanderborg Håndbold, men jeg har det lidt sådan, at vi sandsynligvis under alle omstændigheder skulle have vundet over Skjern for at få pokalen, og så kan vi lige så godt gøre det i semifinalen som finalen, siger Mads Mensah Larsen, og understreger, at det ikke handler om, at han undervurderer Århus Håndbold eller Skanderborg Håndbold.

- Slet ikke. Der er tale om at møde to farlige hold. Men det ser i øjeblikket ud som om, at Skjern er vores værste konkurrent, når det gælder Intersport Final4, siger Mads Mensah Larsen.

Semifinalerne spilles lørdag 2. februar i NRGI Arena i Aarhus efter følgende plan:


Kl. 14.15: Skanderborg Håndbold - Århus Håndbold

Kl. 16.15: Aalborg Håndbold - Skjern Håndbold


Søndag 3. februar:

Kl. 16.15: Finale mellem de to vindere.Du kan købe billet til kampene på www.final4.dk eller på www.billetnet.dk

 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere