Mange spillere med landshold i denne uge

- 31/10/16
Der er stor aktivitet på den europæiske landsholdsscene i denne uge, og ikke færre end ni af vores spillere er med på diverse landshold.

Fire af spillerne er på fire A-landshold, der alle spiller kval-kampe frem mod EM i Kroatien januar 2018.  Simon Hald  er på det danske A-landshold, der spiller EM-kval-kampe mod Holland og Letland. Kampene spilles i henholdsvis Brøndby og i den lettiske hovedstad, Riga.

Målmanden Mikael Aggefors er på det svenske landshold, der torsdag spiller EM-lval hjemme mod Montenegro og lørdag på udebane mod Slovakiet. Aggefors danner målmandsduo med Mikael Appelgren.

Sander Sagosen er med det norske landshold, der onsdag spiller hjemme i Bodø mod Belgien og søndag på udebane mod Litauen.

Endelig er Arnor Atlason med det islandske landshold, der i denne uge møder Tjekkiet og Ukraine.

Desuden har vi fire spillere på det danske udviklingslandshold, der i denne uge spiller tre kampe i Polen mod henholdsvis det Færæernes og Estlands A-landshold og det polske B-landshold.

Oprindeligt fik vi udtaget seks spillere til holdet, som vores assistenttræner Stefan Madsen står i spidsen for. Siden er Simon Hald rykket op på A-landsholdet, og Søren Westphal har meldt afbud, da han er blevet ramt af en bold i hovedet og har brug for at restituere.

De fire på udviklingslandsholdet er Buster Juul, Patrick Wiesmach, Tobias Ellebæk og Martin Larsen

Endelig er Magnus Saugstrup med U 21-landsholdet, der fra i dag er samlet i Skanderborg og slutter af med landskampe fredag, lørdag og søndag mod Spanien, Frankrig og Tyskland.





 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere