Mange træningskampe forude

- 29/06/11
Inden Aalborg Håndbold spiller den første betydningsfulde kamp i den nye sæson, 1/8-finalen i pokalturneringen på udebane mod GOG onsdag 31. august, venter der holdet en lang række træningskampe.

- Vi skal spille 8-10 træningskampe på den første måned, siger holdets nye cheftræner Jakob Vestergaard. Vi indleder træningen mandag 25. juli, og derefter kommer træningskampe på stribe og bl.a. med deltagelse i KFUM-mesterskaberne. Jeg er ny som træner i Aalborg Håndbold, og der kommer mange nye spillere, så vi har brug for mange træningstimer sammen og mange træningskampe mod kvalificerede modstandere.

- Desuden skal vi heller ikke spille europæiske kampe i den kommende sæson, så vi får et "roligt" forløb, når først turneringen er i gang - i modsætning til f.eks. sidste sæson med Cahmpions League-kampene. Vi satser på at nå langt i pokalturneringen og er p.t. kun to kampe fra deltagelse i Final 4, så her venter der forhåbentligt flere kampe, siger Jakob Vestergaard. Han sender holdet i første træningskamp allerede efter en uges træning, nemlig mandag 1. august mod de norske mestre fra Haslum. Spillestedet er endnu ikke fastlagt.

Den foreløbige plan over træningskampene kan ses her på hjemmesiden under "Kampe".

Aalborg Håndbold spiller første kamp i ligaen - onsdag 7. september kl. 19.30 i Gigantium Arena.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere