Marcus Mørk efter første hele træning: Dejlig fornemmelse

- 06/11/13
Det er dag 1 efter Marcus Mørks første hele træningspas i næsten et halvt år. Skulder-operationen er gemt langt væk.

- Det var en dejlig fornemmelse at kunne træne med for fuld kraft i går. Kroppen er øm i dag, men på den rigtige måde efter en god træning. Efter at have fulgt træningerne fra sidelinien her i klubben siden midt i juli var det alligevel som at være ny dreng i klassen med spillere, du ikke har spillet sammen med tidligere, nye løbebaner, ny spillestil, ny rolle og meget mere, siger Marcus Mørk, netop fyldt 26 år. 

- I dag går med styrketræning, og så har vi almindelige træningspas igen torsdag og fredag, inden jeg forhåbentligt er klar til at spille med på lørdag ude mod SønderjyskE. Jeg håber at kunne bidrage til en sejr, og jeg vil nyde hvert minuts spilletid. Et halvt års kamppause er lang tid at være væk, men jeg har forhåbentligt ikke helt glemt spillet, siger Marcus Mørk, hvis sidste kamp var Mors-Thy Håndbolds bronzekampe mod Skjern Håndbold i slutningen af maj.

Cheftræner Nikolaj Jakobsson havde også Johan Jakobsson og Stig Bugge med i tirsdagens træning, og de forventes begge klar til kamp på lørdag. Derimod er venstre fløjen Buster Juul ude med en fodskade i nogle uger, efter at han trådte om på foden til træning i sidste uge. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere