Mark Strandgaard stopper i Aalborg Håndbold

- 22/02/21

33-årige Mark Strandgaard er i gang med sin tredje sæson i Aalborg Håndbold. Det bliver samtidigt hans sidste, da han stopper i klubben efter indeværende sæson.
 
Vores hurtige højre fløj rundede 100 kampe tidligere på sæsonen og nærmer sig 400 mål i Aalborg-trøjen. Foruden flotte individuelle præstationer har Marks to hidtidige sæsoner i Aalborg Håndbold også budt på to danske mesterskaber samt en pokaltitel, og direktør Jan Larsen er yderst glad for Marks indsats i klubben.
 
- Mark har meddelt klubben, at ønsker at prøve noget nyt, og jeg har stor respekt for den beslutning, som han har truffet i samråd med familien. Han har gjort det fantastisk både på og uden for banen, og det bliver vemodigt at tage afsked med ham til sommer. Inden da arbejder vi videre mod flere titler, og det kunne være fantastisk for Mark at slutte med et DM-hattrick, siger Jan Larsen.
 
Hvad fremtiden bringer er endnu uvist, men Mark ser tilbage på sin tid i Aalborg Håndbold med stolthed - og han er sulten på mere, inden han tager hul på et nyt kapitel.
 
- Det er rigtig vemodigt, at jeg fra næste sæson ikke skal trække den røde trøje over hovedet længere. Tiden er inde til, at min familie og jeg skal starte på et nyt eventyr. Om det bliver på eller uden for banen, må tiden vise. Jeg er rigtig glad og stolt over mine snart tre år i klubben med blandt andet to DM-titler, en pokaltitel og succes i EHF Champions League. Inden det slutter, skal der dog vindes flere titler, og jeg er klar til at gøre alt for mere guld til klubben, siger Mark Strandgaard.
 
Vi forventer i nærmeste fremtid at kunne præsentere en afløser på højre fløj til den kommende sæson.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere