Masser af kampe for vores landsholdsspillere

- 29/12/12
Mens Mads Mensah Larsen allerede stemplede ind i den danske landsholdslejr i Aarhus i bestræbelserne på at sikre sig en af de 16 VM-billetter til Sevilla i Spanien, så skal vores svenske og norske landsholdsspillere i aktion fra 2. januar og 12 dage frem. 

Mads Mensah Larsen har mange træninger og tre landskampe mod henholdsvis Tunesien, Montenegro og Slovenien foran sig - 5. januar mod Montenegro i Gigantium i Aalborg - inden landstræner Ulrik Wilbek 7. januar sætter navne på de spillere, der skal med til VM. 

Det svenske landshold med Johan Jakobsson, Niklas Barud og Tobias Aren - Johan Sjöstrand har meldt fra til denne samling - mødes 2. januar og spiller følgende landskampe: 

3. januar: Tyskland
8. januar: Island
10. januar: Tjekkiet
11. januar: Østrig
13. januar: Norge. 

Målmanden Ole Erevik, der har været sengeliggende med influenza hele julen og ikke var med i kampen i Aarhus, mødes med sine norske landsholdskolleger 2. januar og rejser derefter til Kroatien for at spille to landskampe mod dem 5.og 7. januar. Derefter gælder det en firenationrs-turnering hjemme i Norge: 

10. januar mod Østrig
11. januar mod Tjekkiet
13. januar mod Sverige. 

Håvard Tvedten er p.t. forhindret i at spille på det norske landshold, mens Kristian Kjelling, der også er skadet p.t., generelt har meldt fra til det norske landshold. Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere