​Mesterhold mødes i Jutlander Bank Arena

- 20/10/20

De forsvarende danske mod de forsvarende tyske mestre er på menuen onsdag aften i Jutlander Bank Arena, og ingredienserne til et vaskeægte håndboldbrag er derfor i den grad til stede, når THW Kiel kommer på besøg. Kampstart er kl. 18.45, og opgøret vises direkte på TV3 Sport fra kl. 18.00.

I sidste uge var vi ligeledes i aktion på hjemmebane i EHF Champions League, hvor vi sendte de franske vicemestre fra HBC Nantes hjem med et nederlag på otte mål.

Med den sejr fastholdte vi maksimumpoint efter de fire første gruppekampe – og det er vi klar til at forsvare onsdag aften mod Kiel.

Der er dog ingen tvivl om, at der venter os en svær udfordring. Nordtyskerne har et profilspækket mandskab med høj kvalitet på samtlige positioner.

Det har de bevist over en lang årrække med sidste års tyske mesterskab samt en udsat VELUX EHF Final4 plads som seneste eksempel.

Forud for denne sæson har de ligeledes oprustet med Sander Sagosen, der jo tidligere har boltret sig her i klubben i tre sæsoner, som kulminerede med det danske mesterskab i 2017.

Sander Sagosen er sammen med Niklas Landin netop vendt tilbage fra en skadespause, og de var således med til at sejre i det nordtyske derby i den forgangne weekend, hvor Kiel overbevisende slog SG Flensburg-Handewitt – bl.a. via en fantastisk kamp af tilbagevendte Landin i målet.

Den samme gode optakt fik vi desværre ikke, da vi indkasserede sæsonens første nederlag, og første liganederlag i næsten et år, da vi på udebane måtte se os slået af BSH efter en tæt kamp.

Vi er derfor om muligt endnu mere opsatte på at sikre os en ny CL-sejr onsdag aften og dermed komme tilbage på sejrskurs – velvidende at der venter os en af sæsonens sværeste hjemmekampe.

I de forgangne sæsoner har vi dog vist, at vi kan spille op med de største hold i Europa – bedst illustreret i sidste sæson, hvor vi to gange slog de daværende tyske mestre fra Flensborg.

Denne gang er det THW Kiel, der er på programmet, og vi er klar til at give den 100% og mere til fra første fløjt i jagten på en ny stor europæisk skalp.

Kampstart er som nævnt kl. 18.45, og du kan følge med direkte på TV3 Sport fra kl. 18.00.

 
Se EHF Champions League kampprogrammet her
Læs mere om THW Kiel her
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere