MicrosoftTeams-image (3)

Mikkel Hansen i bedring, men ude resten af sæsonen

Efter sygemelding med stress-symptomer i februar måned, ligger det nu fast, at Mikkel Hansen ikke kommer i kamp igen for Aalborg Håndbold i denne sæson.

Efter konsultation med de faglige eksperter som Mikkel Hansen har benyttet gennem de seneste måneder, er det blevet besluttet, at Mikkel stille og rolig påbegynder sin genoptræning individuelt og sammen med sine holdkammerater i den kommende periode. Det er essentielt for Mikkel, at det bliver en gradvis tilbagevenden og optrapning af træningen. Det ligger således klart, at det ikke bliver til flere kampe i denne sæson for Mikkel Hansen. 

”Jeg har været gennem en hård mental periode, hvor jeg heldigvis har haft en fantastisk opbakning fra min familie, venner, faglige eksperter og arbejdsgiver. Nu er jeg et sted, hvor jeg igen har energi og overskud til at kunne fokusere på at komme tilbage til den sport, som jeg elsker”, udtaler Mikkel Hansen.

”Med den positive udvikling i Mikkels helbred håber vi, at han vil være klar til at deltage i træningen med resten af spillertruppen, når vi starter forberedelserne til den nye sæson i slutningen af juli måned. Dog kan vi på nuværende tidspunkt ikke være konkrete i forhold til hvornår han kan gøre comeback i kamp”, udtaler Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Der er i øjeblikket ikke yderligere information om Mikkel Hansens situation, og Aalborg Håndbold beder fortsat medier og andre om at give Mikkel Hansen og familien den nødvendige ro og undlade at kontakte dem.

Mikkel Hansen er foreløbig noteret for 30 kampe og 169 scoringer i Aalborg Håndbold.

fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...

Håndbold i verdensklasse