​Mishels Liaba skifter til Fredericia HK

- 22/12/19

Efter indeværende sæson skifter vores norske bagspiller Mishels Liaba til ligakonkurrenterne fra Fredericia HK, hvor han har skrevet under på en 2-årig kontrakt.

Mishels Liaba kom til klubben forud for denne sæson, og den 24-årige nordmand har i sin første halvsæson optrådt i 21 kampe med 45 mål til følge.

Fra sommer 2020 kommer Mishels altså til at tørne ud for Fredericia. Direktør Jan Larsen sætter følgende ord på skiftet.

- Begge parter er nået til enighed om, at det bedste for Mishels vil være at søge nye udfordringer. Vi har været yderst tilfredse med hans indsats fra dag 1, og vi håber nu at slutte sæsonen sammen på bedste vis, og derefter ønsker vi ham held og lykke med de fremtidige udfordringer, siger Jan Larsen.

- Jeg har virkelig nydt min tid i Aalborg Håndbold. Efter nøje overvejelser er jeg dog kommet frem til, at det bedste for min udvikling er at skifte, og jeg glæder mig til en ny og større rolle i Fredericia. I første omgang er jeg dog fast besluttet på at slutte min tid her i klubben på bedste vis, hvor jeg er klar til at bidrage på alle tænkelige måder, siger Mishels Liaba.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere