Møllgaard i semifinalen – Ómar færdig ved VM

- 24/01/19
                     
Mens Henrik Møllgaard skal videre til VM-semifinalen med resten af det danske mandskab, så må Ómar Ingi Magnússon rejse hjem med det islandske mandskab efter mellemrunden.

Møllgaard & Co. gjorde rent bord i mellemrunden, og de er derfor videre til semifinalen med otte sejre ud af otte mulige.

I semifinalen skal de møde Frankrig i morgen fredag kl. 17.30 i Hamburg. Søndag spilles placeringskampene i BOXEN, Herning, hvor Møllgaard altså skal være med til at fordele medaljerne – af den ene eller anden karat.

Vores danske VM-deltager har haft en nøglerolle i forsvaret, og han er indtil nu bl.a. noteret for 12 blokerede skud, hvilket er tredje mest under hele slutrunden. I den offensive ende har han ligeledes bidraget med 3 scoringer og 4 målgivende afleveringer.

For Ómar og Island var der knap så meget succes i mellemrunden. De tabte alle deres tre kampe – først til de to semifinalister fra Tyskland og Frankrig og sidenhen løb de også ind i et nederlag mod Brasilien. Det betyder, at islændingene ender på 11./12. pladsen ved slutrunden.

Ómar nåede i løbet af VM-slutrunden op på 17 scoringer og 10 assists.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere