Møllgaard og norsk trio udtaget til landsholdstrupper

- 14/12/11
Landstrænerne har gang i udtagelserne i disse dage. Den landsholdstræner Ulrik Wilbek har sat navne på de 28 spillere, der kan komme i betragtning til den endelige EM-trup på 16 spillere.

Blandt de 28 spillere er vores Henrik Møllgaard, der er med i den hårde kamp om de endelige pladser i bagkæden til den danske trup til EM i Serbien i januar.

Vores træner, Robert Hedin, der jo samtidig er norsk landstræner har ikke overraskende tre af vores spillere med i sin 28 mands trup, nemlig Ole Erevik, Håvard Tvedten og Kristian Kjelling.

Disse tre spillere er også udtaget til to landskampe mod Egypten på hjemmebane i Elverum 3. og 4. januar, og i Toulouse i Frankrig 10. og 12. januar mod Frankrig. De tre spillere regnes alle tre for sikre deltagere ved EM senere på måneden.

Ole Erevik er noteret for 127 A-landskampe, Håvard Tvedten for 184 A-landskampe og 713 mål, mens Kristian Kjelling har spillet 147 A-landskampe og scoret 568 mål.

De officielle udmeldinger fra det svenske forbund om trup og landshold lader vente på sig. Både Jonas Larholm og Johan Jakobsson ventes at være inde i billedet til billetter til EM.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere