Morten Slundt: Dejligt gensyn med is-arenaen torsdag

- 11/02/15
- Vi er ubesejrede på hjemmebane i ligaen i denne sæson, og den statistik skal der ikke rokkes ved torsdag i is-areaen, når vi møder HC Midtjylland. Vi har brug for de to point for at konsolidere andenpladsen og få revanche for nederlaget i Herning.

Morten Slundt glæder sig til gensynet med is-arenaen, når vi i morgen, torsdag 12. februar kl. 19.30 møder HC Midtjylland, der som oprykker har imponeret, og som p.t. indtager fjerdepladsen i Boxer Herreligaen.

- Der er altid en herlig stemning i is-arenaen, og vi spillere glæder os til at spille der igen. Jeg håber, at publikum giver den fuld gas, så vi får lagt mest muligt pres på, siger Morten Slundt.

Vi regner med 3.500-3.700 tilskuere i is-arenaen til kampen mod HC Midtjylland i morgen, og det er fortsat muligt at købe billetter på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

Søndag går det løs igen med en kamp, der er afgørende for vores videre deltagelse i Champions League. Søndag kl. 16.50 møder vi HC Motor Zaporozhye - og med en sejr er vi sikre på igen i år at være blandt de 16 bedste hold i den fornemme klub-turnering med verdens bedste hold.

Her forventer vi 3.800 - 4.000 tilskuere, og her kan der også købes billetter på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere