Morten Slundt tilbage med brask og bram

- 14/09/13
Efter to-tre uger med en lyskenskade var Morten Slundt tilbage på holdet med brask og bram. Med syv mål førte han an i den fortjente sejr på 27-25 over Bjerringbro-Silkeborg i en tæt og intens kamp, hvor der var spænding lige til det sidste.

Hele holdet leverede en flot fighter-indsats i samtlige 60 minutter, og selv om gæsterne fra Silkeborg ind imellem var i teten, kom vi godt igen. En små skadet Jacob Bagersted viste storspil i angrebet. Ole Erevik stod med en høj redningsprocent og havde nogle meget vigtige redninger i de sidste minutter. 

På højre fløj brillerede Jeppe Green med tre mål, og Buster Juul var på banen tre gange for at score på tre straffekast, efter at Håvard Tvedten havde misbrugt to straffekast.

Efter at have været bagud 12-11 ved pausen fik vi en flot og ret afgørende start på 2. halvleg, hvor vi frem til det ottende minut skaffede os en føring på 19-15.

Fem minutter før tid førte vi 26-21, men så gik vi i stå, lavede tekniske fejl og lukkede BSV helt ind i kampen igen. Det blev 26-25, inden Jeppe Green i kampens døende sekunder sluttede til 27-25.

Nu har spillerne nogle få dage til at restituere og træne før onsdagens udekamp mod Norsjælland, og næste søndag gælder det første kamp i Champions League - på udebane mod SG Flensburg-Handewitt.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere