Muligheden for avancement skal holdes i live

- 23/02/18

Tidligt i morges drog truppen mod Slovenien, hvor vi i morgen aften har en afgørende kamp i VELUX EHF Champions League mod RK Celje. Kampen starter kl. 19.30 og kan ses direkte på DR2.

Inden kampen ligger vi med fem point – samme antal som morgendagens slovenske modstander. Det er tre point færre end Meshkov Brest, der i øjeblikket indtager sjettepladsen, som er den sidste med adgang til videre avancement.

Med to kampe igen står det derfor klart, at kampen i morgen skal vindes, hvis vi vil gøre os forhåbninger om at spille med i knockoutfasen. Samtidigt skal hviderussiske Brest tabe deres to resterende kampe – den første ligeledes i morgen, når de tager imod Paris Saint-Germain.

Vores fokus er dog rettet på kampen mod RK Celje og de ting, vi selv har en indflydelse på. Al energi er derfor lagt mod at tage de to point i morgen. Vi har fine muligheder for at tage sejren, og vi viste på hjemmebane, at vi kan slå slovenerne, da det i denne kamp blev til en sejr på 32-30.

Når det er sagt, så bliver det dog langt fra nogen nem opgave. Celje har i turneringen slået Kielce på hjemmebane samt taget to point med fra en svær udebane i Kiel, og de har altså vist ved flere lejligheder, at de bestemt har et slagkraftigt hold.

Holdkortet tæller bl.a. den nykårede europamester, Daniel Dujshebaev, samt flere slovenske landsholdsprofiler – heriblandt Ziga Mlakar, Borut Mackovsek og målmand Urban Lesjak.

Der hersker derfor ingen tvivl om, at det er et rigtigt godt mandskab, vi skal op i mod på en svær udebane. Men mulighederne for den nødvendige sejr er bestemt til stedet. Det kræver, at vi spiller op til vores bedste, som vi har vist gentagne gange i de europæiske kampe.

Kampen spilles i morgen, lørdag, kl. 19.30 og kan ses direkte på DR2.  
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere