Næste opgave er Skanderborg Håndbold onsdag i Gigantium

- 13/10/14
Spillerne når knapt nok at tørre svenden af panden, før de igen går på banen i Gigantium. Det sker onsdag kl. 19.30, hvor vi møder Skanderborg Håndbold i en vigtig kamp i Boxer Herreligaen.

Skanderborg er i øjbelikket placeret i den nederste del af rækken med fire point, mens vi har ni point i det meget tætte midterfelt. Skanderborg er et bedre hold, end deres aktuelle placering viser, og holdet har tidligere leveret pæne overraskelser. Holdets to sejre er da også kommet i hus mod et par af stærkere hold, nemlig SønderjyskE og HC Midtjylland. Holdet har tabt til Bjerringbro-Silkeborg, KIF Kolding København, Lemvig-Thyborøn, Odder, Ribe-Esbjerg og Team Tvis Holstebro.

I forhold til kampen mod Pick Szeged skal vi have forsvaret til at fungere bedre, og vi skal undgå at give Skanderborg mulighed for hurtige kontraer, som er en af deres styrker.

Det østjyske mandskab er ligesom os hårdt ramt med skader. Rasmus Kaagaard, Mads Thomsen, Jonas Langerhuus og Tim Sørensen er ude.Kasper Larsen vogter målet hos Skanderborg sammen med Karsten Nielsen, mens stregspilleren Lars Mousing har været godt spillende, og bagkæden tæller gode spillere som Martin Risom, Morten Kirk Olesen, Christian Albertsen og Michael Pedersen.

Vi glæder os over at have Sander Sagosen tilbage på fulde omdrejninger. Han spillede en flot kamp mod Pick Szeged. Desværre er Markus Mørk, Isa Guardiola, Olafur Gustafsson og Stig Bugge fortsat ude, mens Martin Larsen nærmer sig et come back - uden at der endnu er sat dato på, hvornår det bliver.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere