Næste stop: Berlin

- 23/11/18


På søndag kl. 15.00 skal det afgøres, om vi skal spille europæisk håndbold efter vinterpausen. Vi møder nemlig Füchse Berlin i den anden og altafgørende kamp om at komme i EHF Cuppens gruppespil.

Vi rejser til den tyske hovedstad med en sejr på 31-29 i bagagen. Det er dermed et fornuftigt udgangspunkt, vi tager med os, selvom der utvivlsomt venter en svær udfordring og en hård kamp om at sikre sig adgangsbilletten til gruppespillet.

Tyskerne spillede en meget fysisk betonet kamp, da de var på besøg i Jutlander Bank Arena sidste weekend. En afgørende ting kan derfor blive, om vi kan få gang i vores hurtige spil og kontrafase.

Med vores sejr over SønderjyskE i midtuge-kampen holder vi fast i vores forrygende sejrsstime, der nu er oppe på syv kampe i træk.

Füchse Berlin går derimod ind til kampen med et nederlag i deres seneste kamp. I går (torsdag) mødte de THW Kiel på udebane i Bundesligaen, og selvom de langt hen af vejen hang godt på, måtte hovedstadsklubben til slut se sig slået 26-22.

Det var bl.a. på hele 14 mål af danskertrioen med Hans Lindberg, Jacob Holm og Johan Koch, som vi uden tvivl skal holde et skarpt øje med i søndagens opgør.

Med to måls sejren i baghånden kan vi ’tåle’ et nederlag på et enkelt mål – ved nederlag på to mål vil reglen om udebanemål være gældende. Når det er sagt, så går vi naturligvis ind til kampen for at vinde og udbygge sejrsstimen til otte kampe, selvom det selvsagt bliver en svær opgave mod de forsvarende EHF Cup mestre i Max-Schmeling-Halle med plads til 9.000 tilskuere.

Nogle af disse bliver med dansk pas, og Aalborg Håndbold Support sender bl.a. cirka 50 fans afsted, der vil gøre deres i forsøget på at hjælpe os frem mod gruppespillet.

Er du ikke med i Berlin, har du stadig mulighed for at følge vores jagt på videre avancement. Kampen bliver nemlig sendt direkte på TV3 Max. Kampstart er kl. 15.00.
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere