Næste udfordring: HC Midtjylland lørdag kl. 15.00 i Jutlander Bank Arena

- 15/10/15
Hjemmekampene kommer som perler på en snor i denne uge. Lørdag kl. 15.00 står vi over for HC Midtjylland i Jutlander Bank Arena i jagten på den sjette sejr på stribe i Boxer Herreligaen – og samtidig fastholde førstepladsen.  
 
- Vi kommer på en hård opgave mod et rutineret Herning-hold, der jagter sæsonens første udesejr. Vi har selvfølgelig en god portion selvtillid efter fem sejre på stribe, men samtidig skal vi arbejde på at undgå udfald, som vi har set det hjemme mod Nordsjælland og SønderjyskE. Arbejdet skal gøres færdigt, siger cheftræner Jesper Jensen.
 
- Ud over at bestå af mange rutinerede spillere er HC Midtjylland et hold med stor fysik, en stærk keeper, gode skytter og lynhurtige fløje, og de har allerede vist deres styrke i denne sæson ved bl.a. at besejre KIF Kolding København. Holdet råder blandt andre over ligaens topscorer, højre backen Kasper Gudnitz. Vi har tidligere haft problemer med at hive sejrene hjem mod dem, og vi skal op på det niveau, vi viste mod GOG i lørdags, siger Jesper Jensen, der først efter fredagens træning får det fulde overblik over, om nogle af de skadede spillere bliver klar. 

Morten Secher, der tidligere har været assistenttræner i Aalborg Håndbold, står i spidsen for det midtjyske hold, der før kampen har seks point for syv kampe, mens vi har 12 point for otte kampe.
 
Kampen dømmes af Jesper Madsen og Mads Dahl Hermann.
 
Det er fortsat muligt at købe billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen, ligesom det er muligt at varme op i Carlsberg Cafeen med spisning før kampen. Bestilling sker på www.aalborg.dk/quicklinks/events.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere