​Nantes kommer på CL-visit

- 13/10/20

Onsdag aften venter et nyt brag i Jutlander Bank Arena – denne gang i EHF Champions League, hvor HBC Nantes kommer på besøg. Kampstart er kl. 18.45, og opgøret kan følges direkte på TV3 Sport.

Tre kampe og seks point. Det er facit efter gruppespillets første tre runder, og vi har dermed fået et fantastisk afsæt i EHF Champions League.

Den start skal vi forsøge at bygge videre på onsdag aften, hvor der venter en spændende udfordring mod de franske vicemestre.

Nantes har over en længere årrække slået sig fast på den europæiske håndboldscene, og det kulminerede i 2018 med en finaleplads ved EHF Champions Leagues Final4 i Køln.

Det franske mandskab har bl.a. de to danskere Emil Nielsen og Sebastian Augustinussen på holdkortet samt profiler som Kiril Lazarov og Valero Rivera – og alt i alt er det et mandskab med kvalitet på samtlige positioner.

Nantes har indtil videre hentet to point i gruppespillet efter nederlag mod Barcelona og Veszprém, mens de hentede en flot og overbevisende sejr i Kiel.

Onsdagens kamp kan meget vel vise sig at være en nøglekamp, og drengene er klar til at give den fuld gas i bestræbelserne på at sætte yderligere point på kontoen.

Er du ikke på plads i Jutlander Bank Arena, har du som nævnt mulighed for at følge kampen på TV3 Sport, hvor optakten starter fra kl. 18.00.

 
Læs mere om HBC Nantes her.
Læs kampprogrammet her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere