Nederlag i de sidste sekunder mod TTH Holstebro

- 07/12/16
I lørdags var det de rødklædte Aalborg-spillere, der kunne juble over et sejrsmål i sidste sekund i København. I aften var det lige omvendt. TTH Holstebro sikrede sig sejren på 26-25 på et mål af Martin Hansen i de sidste sekunder.

Et bittert - og unødvendigt - nederlag efter et mærkværdigt forløb i kampen med stærkt skiftende føringer til de to hold.

Vi var helt væk i de første 30 minutter og var bagud 14-9 ved pausen. Angrebsspillet fungerede ikke ret godt. Rasmus Lind stod stærkt i gæsternes mål, og vi havde selv få redninger.

Vores hold var ikke til at kende fra 2. halvlegs start. Tre mål på to minutter og udligning til 15-15 efter godt syv minutter. Derefter fulgtes vi ad til 21-21 med godt 10 minutter igen.

På de næste tre minutter bragte vi os foran 24-21, og vi havde overtaget. TTH fik samtidig en to minutters udvisning.

Det lignede en afgørelse, men så missede vi igen fokus i spillet og tabte overtallet med to mål. Det blev 24-24, og vi kom foran 25-24 med fire minutter igen.

Det blev vores sidste mål i kampen trods store tilbud, og så gik kampen udeholdets vej med Martin Hansens mål fem sekunder før tid.

Trods nederlaget slutter vi første halvdel af turneringen af på førstepladsen med 20 point for de 13 kampe.

Lørdag kl. 15.00 er det tid til at vaske nederlaget af, når SønderjyskE kommer på besøg i Jutlander Bank Arena.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere