Nederlag i Holstebro

- 06/08/20

Eftermiddagens testkamp ude mod TTH Holstebro endte desværre med et nederlag på 30-23. Stillingen ved pausen var 14-10 i hjemmeholdets favør.

Vi kom ellers fint ud til kampen. Mikael Aggefors lagde ud med flere gode redninger, og i modsatte ende viste vi ligeledes positive takter. Specielt Felix Claar og Lukas Sandell lagde godt fra land offensivt, og de havde således sidste hånd på vores første fem scoringer.

Ved stillingen 7-7 midtvejs i første halvleg fik hjemmeholdet dog skabt et hul. Der sneg sig flere tekniske fejl ind, og dem straffede TTH-mandskabet prompte i den anden ende.

Afslutningsmæssigt manglede vi også den fornødne skarphed, og hjemmeholdet fastholdte derfor føring frem mod pausen, og de kunne gå i omklædningsrummet foran 14-10.

Efter pausen var billedet det samme. Vi kom fornuftigt fra land, og Simon Gade havde taget over i buret med flere redninger fra begyndelsen af anden halvleg.

Langsomt begyndte de tekniske fejl at snige sig ind igen, og det blev udslagsgivende. TTH Holstebro straffede det kynisk og udnyttede vores manglede skarphed.

Anden halvleg var en rodet affære, hvor vi i perioder havde svært ved at finde netmaskerne, og hjemmeholdet hentede derfor sejren på 30-23.

Dagens testkamp var den sidste, inden det bliver alvor næste fredag, hvor vi møder Fredericia på udebane i pokalturneringen.

Eftermiddagens opgør viste, at der fortsat er plads til forbedring i flere af spillets facetter. Det vil der blive arbejdet hårdt på den kommende uge, så vi står bedst muligt rustet til næste fredags knald eller fald kamp.

I dag var vi igen uden Andreas Holst og Sebastian Henneberg, som begge var ukampdygtige.
 
Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 5, Nikolaj Læsø 5, Magnus Saugstrup 5, Lukas Sandell 4, Jonas Samuelsson 1, Buster Juul 1, Benjamin Jakobsen 1, Sebastian Barthold 1.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere