Nederlag i sidste kamp i grundspillet

- 29/03/17
Vi indkasserede et nederlag på 26-24 til TTH Holstebro i sidste kamp i grundspillet. Vestjyderne førte 16-12 ved pausen. 

Trods storspil af Mikael Aggefors i målet ramte vi ikke det niveau, der gjorde os fortjent til sejren, og de to point blev i Holstebro. I sidste ende point, som holdet alligevel ikke havde brug for. 

Aftenens resultater betyder, at vi møder Skjern Håndbold, GOG og KIF Kolding København i slutspillet. Kun de to første kamp er fastlagt af Dansk Håndbold Forbund. Vi indleder på udebane søndag 9. april kl. 17.15 mod KIF Kolding København og har hjemmekamp mod GOG søndag 16. april kl. 20.00. 

De sidste kampe forventes fastlagt i begyndelsen af næste uge. 

De to bedste hold fra puljen går i semifinalen, og start-stillingen er: 

Aalborg Håndbold            2 point
Skjern Håndbold              1 point
GOG                                 0 point
KIF Kolding København   0 point

Det blev en kamp i Holstebro, hvor vi manglede skarphed i angrebsspillet i hele kampen, og det rigtige niveau i forsvaret i de første 30 minutter. Vi var med til 8-8, men i det sidste kvarter trak hjemmeholdet fra til pauseføring på 16-12. 

Det så heller ikke for godt ud i begyndelsen af 2. halvleg, hvor det blev 18-12, inden Aron Kristjansson tog time out. Det hjalp. Vi vandt de næste 10 minutter 7-1 - ikke mindst på målmandsspil i særklasse af Mikael Aggefors, der samtidig startede kontraangreb, som gav mål. 

Vi havde to muligheder for at komme foran, men missede chancerne, og i stedet tog hjemmeholdet igen teten. Vi kom på 24-23 og 25-24, men for sent, og hjemmeholdet vandt fortjent 26-24.  


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere