​Nederlag i sidste sekund

- 10/03/18

På et mål i sidste sekund fra Skanderborg måtte vi indkassere et 24-23 nederlag i eftermiddagens udekamp. Ved pausen var vi nede med 15-10 - vi fik kæmpet os tilbage men manglede desværre skarpheden i de afgørende momenter.

Starten på kampen var en rodet affære i begge ender, hvor begge hold havde svært ved at komme frem til åbne chancer. Andreas Holst havde dog fået indstillet skudarmen fra start, og han satte vores tre første scoringer ind.

Det fortsatte med at være tæt, og vi var i front ved stillingen 6-7 efter godt 17 minutters spil. Herfra fik hjemmeholdet desværre bedre fat, og de fik nogle nemme mål frem mod pausen, hvorimod vi var gået i stå med målscoringen. I første halvlegs sidste sekund kunne Andreas Væver, der spillede sin kamp nummer 200 for hjemmeholdet, sende bolden i mål til pausestilling, 15-10.

Efter pausen skulle vi ud med fornyet energi, men det startede katastrofalt for os. To fejl i angrebet det første minut, og vi var nu nede med seks mål. Vi gav dog ikke op og med rigtig god fight, kom vi tilbage i opgøret.

Vi tog sågar en etmåls-føring godt midtvejs i anden halvleg, men vi kunne ikke slå et afgørende hul – det kunne ingen af mandskaberne. Det blev derfor en særdeles tæt affære resten af vejen.

Ved stillingen 23-23 fik vi bolden på egne hænder med godt et minut tilbage af opgøret. Vi får sat Holst op til skud, men den tager desværre stolpen, og riposten misser vi fra stregen. I det afgørende angreb får Skanderborg, efter timeout med fire sekunder tilbage, sat Kristian Bonefeld op til afslutning, og han kan sætte bolden i mål, lige inden hornet lød.

På trods af rigtig god fight undervejs i anden halvleg endte det altså desværre i et smertefuldt etmåls-nederlag. Vi skal nu hurtigt op på hesten igen og se frem mod onsdag. Her kommer TM Tønder på besøg i Jutlander Bank Arena, hvor vi skal tilbage på rette kurs. Du kan købe din billet til kampen her.

Buster Juul spillede i dag sin kamp nummer 200 i Aalborg-trøjen, og han kvitterede med seks scoringer og var dermed topscorer i dag.

MATCHFACTS:

Målscorere for Skanderborg Håndbold:
Kristian Bonefeld 7, Jonas Samuelsson 5, Andreas Væver 4, Morten Balling 4, Martin Mauer Larsen 3, Frederik Ladefoged 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Buster Juul 6 (3), Martin Larsen 4, Andreas Holst 3, Tobias Ellebæk 3, Simon Hald 2, René Antonsen 2, Patrick Wiesmach 1, Sebastian Barthold 1 (1), Arnór Atlason 1.  

Udvisninger:
Skanderborg Håndbold: 3 x 2 min
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min

Dagens tilskuertal i Fælledhallen var 955.  

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere