Nederlag mod Skanderborg Håndbold

- 03/08/20

Jutlander Bank Arena dannede hertil aften ramme om testkampen mod Skanderborg Håndbold, som endte med et nederlag på 20-27 efter pausestilling på 13-13.

Opgøret var den første hjemmekamp i næsten fem måneder, og det var med 500 personer alt i alt på plads i Jutlander Bank Arena – og de fik sig desværre ikke den ønskede tilbagekomst.

I kampens indledning var der godt gang i målscoren fra begge mandskaber i en tæt første halvleg. Det bølgede lidt frem og tilbage, og med mere skarphed kunne vi have gået til pause med en føring – i stedet var pausestillingen helt lige, 13-13.

Anden halvleg var også tæt i begyndelsen frem til stillingen 17-17, hvor gæsterne fik skabt sig et hul.

I slutfasen forsøgte vi at forcere i jagten på at indhente Skanderborgs forspring – det havde dog den modsatte effekt, og de grønblusede trak i stedet yderligere fra til slutresultatet 20-27.

Generelt manglede vi skarphed og den fornødne kvalitet i flere af vores aktioner i aftenens kamp. Specielt i afslutningerne missede vi mange store muligheder på de to Skanderborg-keepere, som tog godt fra mellem stængerne.

De kommende dage er vi tilbage på træningsgulvet, inden vi torsdag spiller vores næste testkamp på udebane mod TTH Holstebro.
 
Aalborg Håndbold målscorere:
Sebastian Barthold 4 (1), Nikolaj Læsø 4, Henrik Møllgaard 3, René Antonsen 3, Buster Juul 3 (2), Mads Christiansen 1, Mark Strandgaard 1, Benjamin Jakobsen 1.

Skanderborg Håndbold målscorere:
Mike Haack 6, Mathias Bitsch 6, Cornelius Kragh 3, Morten Balling 2, Kristian Bonefeld 2, Lars Skaarup 2, Hakun West av Teigum 2, Nikolaj A. Nielsen 2, Mads Kalstrup 1, Thomas Arnoldsen 1.

Redninger:
Simon Gade - 8 redninger
Mikael Aggefors - 5 redninger

Kristoffer Laursen - 10 redninger
Salah Bautaf - 7 redninger

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere