Nederlag på fem mål i dårligt spillet finale

- 09/05/14
KIF Kolding København tog første i DM-finalen med en sejr på 23-18 i Gigantium og har dermed et godt udgangspunkt, før guldet placeres næste fredag. Vi var bagud 11-10 ved pausen.

Det blev en kamp, hvor vi angrebsmæssigt aldrig ramte niveauet fra semifinalerne mod Skjern. Det er fint nok at holde dem på 23 mål, men 18 scoringer, heraf kun otte i de sidste 30 minutter, er ikke godt nok.

Vi begik en række tekniske fejl, ikke mindst efter pausen. Både dårlige indspil til stregen og fejlafleveringer ude over sidelinien.

Vi fik en katastrofal start på kampen og var bagud 5-1 efter 11 minutter. Efter en time out fik spillerne rettet op og viste flot moral. Fra 6-2 scorede Spellerberg og co. ikke i otte minutter, og vi gik til 6-6, 7-7 og 8-8, men foran kom vi aldrig. Anfører Jacob Bagersted gik forrest, kæmpede og scorede.

I 2. halvleg var Johan Jakobsson ene om at være farlig i angrebet. Mads Mensah Larsen scorede et mål på syv forsøg, og langsomt, men sikkert trak Kolding fra, og specielt Lasse Andersson brillerede med fem scoringer i 2. halvleg.

Efter en indsats, hvor der så absolut er plads til forbedringer, gælder det returkampen i Kolding om en uge, hvor vi skal indhente de fem mål.

- Et slag er tabt. Vi kan kun forbedre os til næste kamp. Nu må analysere kampen nøje og se, hvad vi skal gøre anderledes i Kolding. Vi har ikke den bedste udgangsposition, men vi lægger os ikke ned og vil kæmpe en vis legemsdel uid af bukserne på fredag i Kolding. Vi tager til Kolding og vinder med seks mål, sagde cheftræner Nikolaj Jacobsen efter kampen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere