Nederlag til bundholdet efter piv-ringe 1. halvleg

- 18/11/15
Skive FH  kom til Jutlander Bank Arena med mandsmod og fighter-hjerte og satte et dårligt spillende hjemmehold helt til vægs i de første 30 minutter. Bundholdet førte 17-12 ved pausen efter 30 minutter, hvor vi ikke gjorde ret meget rigtigt i hverken den ene eller den anden ende af banen.

Vi spillede hele 1. halvleg uden at få en eneste udvisning, og der var ganske symptomatisk for måde, vi dækkede op på. Vi tacklede ikke skytterne, og Palicka mistede også niveau i målet efter en ellers god start på kampen.

I den anden ende af banen blev der tacklet, så det pev, og keeper Jesper Sørensen diskede op med den ene store redning efter den anden. Langsomt trak Skive fra og skabte sig en solid føring, som nåede helt op på 17 - 12 ved pausen.

Skive øgede også til 18-12 på det første angreb i 2. halvleg. Vi gik frem i 5-1 i forsvaret, og det gav bonus, så vi opsnappede boldene og kom i tempo op ad banen. Aron Edvardsson kom på banen, og han var mere end anden spilleren, der bargte os tilbage i kampen med en række flotte redninger. Fra bagdu 22-19 fik vi kontakt ved 2-2 med 12 minutter tilbage. Skive kom igen og øgede til 24-22. Vi udlignede til 24-24 med seks minutter igen, men formåede aldrig at komme foran. Vi scorede ikke de næste fem minutter, så med yderligere to mål bragte Skive sig på 26-24. Kampen var afgjort. Fortjent sejr til Skive, og igen fik vi bevis for, at vi har store problemer med et meget lavt bundniveau. 

Næste opgave er lørdag kl. 15.00 i Jutlander Bank Arena, når St. Gallen fra Schweiz kommer på besøg i EHF Cuppen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere