Nederlag til de tyske mestre

- 03/08/18

Vi spillede langt hen af vejen lige op med de forsvarende tyske mestre fra SG Flensburg-Handewitt. Til slut slap kræfterne dog op efter anden kamp på to dage, og Nordtyskerne sikrede sig til slut en sejr på 31-26 i aftenens testkamp i FLENS-ARENA.

I første halvleg var vi godt med, og i specielt midt i første halvleg fik vi lukket helt ned i forsvaret. Mod pausen trak hjemmeholdet dog en smule fra, og stillingen var derfor 15-12 efter de første 30 minutter.

Efter pausen fik vi lukket forspringet ned på et enkelt mål med et kvarter tilbage. Men en dobbeltudvisning gav tyskerne en tremålsføring, og efterfølgende havde vi ikke kræfter til at lukke hullet, og Flensburg kørte derfor sejren hjem på 31-26.

Det var anden kamp på to dage for vores vedkommende, og det satte sine spor til slut i kampen. Der var dog god fight hele kampen igennem fra drengene, og vi spillede i store perioder lige op med de tyske mestre.

Forsvarsspillet fungerede rigtig fint i perioder, mens specielt Holst og Møllgaard havde godt gang i skudarmen i den anden ende. René Antonsen var igen tilbage på banen efter at have siddet ude i gårsdagens kamp med en småskade.

Ligaholdet formåede derfor ikke at gøre vores U18 drenge kunsten efter, da de forinden havde vundet 19-12 over Flensborgs ungdoms mandskab. 

I alt havde 100 medrejsende Aalborg tilhængere taget turen til Flensborg, og de var med til at bakke begge vores mandskaber fantastisk op i FLENS-ARENA, som i øvrigt var rigtig godt besøgt. 

Næste opgave er en ny testkamp mod Mors-Thy på tirsdag.

Aalborg Håndbold målscorere:
Buster Juul 6, Henrik Møllgaard 5, Andreas Holst 5, Mark Strandgaard 5, Ómar Ingi Magnússon 2, Magnus Saugstrup 1, Sebastian Barthold 1, Tobias Ellebæk 1.

SG Flensburg-Handewitt målscorere:
Hampus Wanne 5, Jim Gottfridsson 5, Simon Jepsson 5, Marius Steinhauser 4, Lasse Svan 3, Johannes Golla 3, Magnus Rød 2, Holger Glandorf 2, Magnus Jøndal 2. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere