Nedsmeltning i Gudme

- 26/09/18

Vi kollapsede kollektivt i første halvleg af aftenens ligakamp ude mod GOG. Det resulterede i pauseføring på 20-9 til hjemmeholdet, hvilket vi aldrig kom tilbage fra. Vi tabte i sidste ende 34-25, og vores status som ubesejret endte dermed med et brag.

Aftenens kamp var samtidigt et møde mellem nummer 1 og 2 i tabellen, og der var også masser af intensitet fra startfløjtet. Det vidnede to udvisninger de første to minutter i hvert fald om.

Intensiteten afspejlede sig også i en tæt åbning på kampen på scoretavlen – men det holdte dog hurtigt op. GOG fik opbygget et forspring på 6-3 efter ti minutter, og herfra gik det desværre kun en vej resten af første halvleg.

Afbrændere og for mange tekniske fejl var overskriften på de første 30 minutter for vores vedkommende, og hjemmeholdet udbyggede føringen igennem hele første halvleg til pausestilling på 20-9.

Mens kontrol, balance og kølighed havde været nogle af nøgleordene i sæsonens første fem kampe, så var det langt fra tilfældet i Gudme her til aften.

Efter pausen forsøgte vi med 7 mod 6, men vi kom aldrig rigtig i nærheden af et spektakulært comeback, og da kampen blev fløjtet af måtte vi indse et nederlag på 34-25.

Alt i alt var det en kollektiv off day af de helt store, hvor intet fungerede optimalt, og som vi allerhelst vil glemme. Det får vi for alvor muligheden for på tirsdag, hvor vi hjemme i Jutlander Bank Arena skal rejse os mod Mors-Thy Håndbold.

På trods af aftenens nederlag indtager vi fortsat en delt førsteplads i Herre Håndbold Ligaen med 10 point efter seks kampe.

MATCHFACTS:

Målscorere for GOG Håndbold:
Lasse Møller 11, Niclas Kirkeløkke 6, Oscar Bergendahl 3, Emil Lærke 3, Odin Rikhardsson 2, Emil Jakobsen 2, Jon Andersen 1, Frederik Bo Andersen 1, Josef Pujol 1, Lukas Jørgensen 1, Lars Hald 1, Lasse Kronborg 1, Mathias Gidsel 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Andreas Holst 4, Ómar Ingi Magnússon 4, Sebastian Barthold 4, Janus Smarason 3, Tobias Ellebæk 2, Magnus Saugstruo ,2, Mark Strandgaard 2, Buster Juul 2, Henrik Møllgaard 1, René Antonsen 1. 

Udvisninger:
GOG Håndbold: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 5 x 2 min.

Dagens dommere var Michael Søegaard og Thomas Kalisz. 

Dagens tilskuertal i SU'VI:T Arena var 1.640.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere