Niclas Barud: Spilletid gavner landsholdschancen

- 20/11/12
24 år, 1,96 meter og ca. 100 kilo svensk forsvarsklippe. Niclas Barud, landsholdsspiller, ny på holdet i denne sæson og allerede en vigtig spiller i truppen. Klassisk svensk forsvarsspiller med hårde tacklinger og stærk i paradespillet. Fokuseret, seriøs og som person rolig og afbalanceret både på og uden for banen. 

Barud var fra starten af sæsonen krumtap i forsvaret sammen med Jacob Bagersted, men efter dennes knæ-skade for godt en måned siden har Barud også overtaget pladsen på stregen i angrebet. Med stor succes. En scoringsprocent på næsten 100 og 29 mål.

Niclas Barud er klar til 60 minutter på banen igen på mandag kl. 19.30, når Århus Håndbold kommer på besøg i Gigantium.

- Vi er inde i en god periode med en række sejre på stribe, og det er vigtigt, at vi fastholder momentum, så vi holder trit med de øvrige tophold. Jeg kommer til at kende mine medspillere bedre og bedre for hver kamp. Den danske liga er stærk, og hvis man ikke rammer topniveauet hver gang, så kommer kommer man i problemer mod alle hold. 

- Der er jo et fantastisk publikum i Gigantium, og det giver noget ekstra at spille for flere end 3.000 tilskuere hver gang, vi er på hjemmebane - f.eks. i forhold til i lørdags i Horsens, hvor der kun var godt 300 tilskuere i en flot arena med plads til 3.000 tilskuere, siger Niclas Barud. 

Den stærke svensker er også bevidst om, at den megen spilletid gavner hans chance på det svenske landshold.

- Det er klart, at det gavner min chance på landsholdet at spille fuld tid i begge ender af banen, men der er hård konkurrence om pladserne på landsholdet. Der er flere rutinerede spillere foran mig, men nu må vi se, hvorledes situationen er, når vi mødes med landsholdet umiddelbart efter nytår, siger Barud, der p.t. er noteret for 20 A-landskampe. Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere