Nikolaj J.: SønderjyskE bevæger sig mod toppen af ligaen

- 08/11/13
- Vi skal møde et meget stærkt hold, der bygger på sæson for sæson og efterhånden skal regnes som et top seks hold i ligaen. De har skiftet en del ud på holdet til denne sæson og har fået flere erfarne spillere som f.eks. målmanden Anders Petersen, højre backen Simon Kristiansen, Andreas Toudahl og Claus Kjeldgaard. Samtidig er de to stregspillere, Anders Zacharissen og Magnus Gullerup stærkt spillende i begge ender af banen, og de er stærke på kontraer.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har gjort sig de taktiske overvejelser før lørdagens udekamp i Sønderborg mod SønderjyskE, der efter ni spillerunder er på tredjepladsen med 14 point - to point foran os på en delt fjerdeplads.

Nikolaj Jacobsen kan glæde sig over at have trioen Marcus Mørk, Johan Jakobsson og Stig Bugge klar igen efter skader. Til gengæld er Buster Juul ude i nogle uger, og han afløses i truppen af U 18-spilleren Casper Holmen.

SønderjyskE har kun tabt til Skjern på hjemmebane i denne sæson, spillet uafgjort mod Århus og vundet over TMS og Mors-Thy Håndbold. Til gengæld har holdet vundet fire af fem udekamp og kun sat et enkelt point til ude mod Team Tvis Holstebro.

- Det er vigtigt for os at komme godt i gang igen efter pausen, og vi skal vinde i morgen. Vi er dog klar over, at der venter os en meget vanskelig opgave, siger Nikolaj Jacobsen.

Kampen byder også på en kamp i kampen på streg-positionen, hvor SønderjyskEs Anders Zachariassen er den mest scorede stregspiller i ligaen med 50 mål og en scoringsprocent på 76, mens Jacob Bagersted er på fjerdepladsen med 35 mål, men med en imponerende scoringsprocent på 90.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere