Nikolaj J: Vi ved, at det bliver svært i Skive på fredag

- 06/12/12
- Der bliver drøn på i en tætpakket hal i Skive fredag aften, men vi er klar og forberedt på, at det bliver en kamp, hvor vi toppe vort eget spil og kæmpe hårdt i alle 60 minutter. Skive er bedst på hjemmebane og opsatte på at forberede indsatsen fra de seneste par kampe.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen er klar til at tage hul på anden halvdel i turneringen på udebane mod Skive FH, der er placeret på en delt næstsidsteplads med seks point sammen med Viborg HK og TMS Ringsted.

Efter 10 sejre på stribe - heraf de ni i ligaen - er vi på en delt tredjeplads sammen med Skjern Håndbold med 20 point.

- Vi går en hård periode i møde med tre udekampe på 12 dage med en ret skadesplaget trup, men vi går det i møde med oprejst pande og en god portion selvtillid. Vi er forberedte på, at der kommer udfordringer undervejs i kampene, men det skal vi være klar til at tackle ved at holde fokus på vort eget spil og lykkes med det, der har været godt i de seneste kampe, siger Nikolaj Jacobsen.

Hos Skive FH er der blandt andre gensyn med den serbiske playmaker Luka Mitrovic, som skibonitterne har lejet hos ud. Desuden skal vi holde øje med deres topscorer, venstre backen Andreas Nielsen, Morten Post på venstre fløj, nordmanden Marius Hovde Andersen på højre back, Nikolei Jensen, Mark Betzer, Tim Sørensen og godt fightende stregspillere i Christoffer Chihosz og Kim Worsøe. I målet Morten Jørgensen og Niels Guldborg.

Første kamp mellem de to hold i Gigantium endte med sejr til os på 25-23.

Kampen fløjtes i gang fredag kl. 20.00 af dommerne Leif Poulsen og Henrik Mortensen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere