Nikolaj Jacobsen: Arbejdet skal gøres færdig med guld igen

- 08/05/14
Cheftræner Nikolaj Jacobsen lagde torsdag eftermiddag sidste hånd på taktikken og efterfølgende hal-træning før første finale-brag mod KIF Kolding København i morgen, fredag kl. 21.15 i Gigantium.

Jacobsen gør klar til sin fjerde finale på fire sæsoner - og den femte finale på syv sæsoner. Samtidig er de to finalekampe hans sidste kampe i spidsen for Aalborg Håndbold, inden turen går mod tyske Rhein-Neckar Löwen.

- Nu skal vi gøre arbejdet færdigt og tage guldet hjem til Aalborg igen. Det var stort at vinde guldet sidste sæson, og det kan blive lige så stort i løbet af den kommende uge. Når det er finale-tid, er der også mange, der har deres bud på favoritter med videre. Sådan er det, og sådan skal det være. Jeg forudser, at det bliver meget tæt i de to kampe. Vi har mødt Kolding fire gange i denne sæson, og det står 2-2, siger Nikolaj Jacobsen.

- Kolding havde to tætte kampe mod Team Tvis Holstebro, og vores kampe mod Skjern var tætte. Det viser, hvor stor jævnbyrdigheden er, og det bliver tætte opgør med fysikken i højsædet. Normalt plejer vores opgør mod Kolding at være målfattige, så kan vi bruge den tradition, så vil det være dejligt, siger Nikolaj Jacobsen.

Han glæder sig samtidig over, at det er de to hold, der har spillet Champions League, der nu står i finalerne. Hvert hold har spillet 12 kampe i Champions League, så der er slidt hårdt på ressourcerne, og begge hold er og har været hårdt ramt af skader.

Der er totalt udsolgt til kampen, der vises direkte på TV  2 fredag kl. 21.15, og kampen dømmes af Leif Poulsen og Henrik Mortensen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere