Nikolaj Jacobsen: En helt ny kamp, når der fløjtes op i Skjern

- 02/05/14
- V i har selvfølgelig set på, hvad vi gjorde godt og mindre godt i den første kamp i Gigantium i søndags. Vi vandt 27-26, men søndag kl. 17.05 begynder vi helt forfra i Skjern. Vi glemmer resultatet fra den første kamp, og går udelukkende på banen med det ene mål: at vinde og dermed komme i finalen for andet år i træk.  

Cheftræner Nikolaj Jacobsen kender gamet ud og ind. Han ved, at der bliver tryk på i Skjern, og at han og spillerne skal præstere deres yderste for at lykkes med at komme i finalen.

- Vi glæder os. Det er sådanne kampe, vi træner hele sæsonen for at spille. Det er toppen af dansk liga-håndbold. Jeg vurderer vores chancer for en finaleplads for fifty-fifty. Presset er nu på Skjern, der har fordel af hjemmebane, og som kan spille sig i en DM-finale for første gang i mange, mange år. Vi er forsvarende mestre og vort højeste ønske er at spille os til muligheden for at forsvare mesterskabet i en ny finale, siger Nikolaj Jacobsen.

Kampen markerer også et jubilæum for vort hold for denne sæson, idet det er holdets 50. betydende kamp. Dertil kommer diverse test-kampe op til sæsonen og i EM-pausen i januar.

Skjern Håndbold var i kamp i pokalturneringen i onsdags mod BSV, og her blev det til en sikker sejr i en kamp, hvor det var muligt at spare på ressourcerne.

Vort hold lægger sidste hold på forberedelserne til søndagens kamp med træning lørdag formiddag.

TV2 viser kampen søndag kl. 17.05.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere