Nikolaj Jacobsen før anden finale: Alt kan ske

- 15/05/14
KIF Kolding København har det bedste udgangspunkt før den anden og afgørende DM-finale fredag kl. 21.15 i Kolding. Sejr på 23-18 i Gigantium for en uge siden. Scorer vi 24 mål eller flere, kan vi "nøjes" med at vinde med fem mål - ellers skal vi op på sejr på seks mål for at genvinde mesterskabet til Aalborg Håndbold.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen gør klar til sin sidste kamp som cheftræner for Aalborg Håndbold:

- Alt kan ske. Vi tabte til et på dagen bedre hold i Gigantium i fredags, men vi har før gjort det mod Kolding. Og tingene kan hurtigt skifte i top-håndbold. Se bare på bronze-kampen i Skjern i aftes, hvor Skjern førte 17-10 efter fem minutter i 2. halvleg og tabte med 21-19 til Team Tvis Holstebro.

- Vi skal have flere spillere, der rammer dagen, end vi havde i fredags, og så skal vi vinde målmandsduellen mod Kasper Hvidt. Det bliver igen hård fight i 60 minutter, og vi skal have fundet måden at dirke deres bund-solide forsvar op. Vi skal have fart i både bolden og fødderne. Lykkes det, kan alt ske, og alle vi, der stopper i klubben, vil gerne gøre det på den bedst tænkelige måde med guld igen, siger Nikolaj Jacobsen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere