Nikolaj Jacobsen før Final4 i morgen: Vi er klar

- 01/02/13
Så er det lige om lidt. Sidste træning før lørdagens pokal-semifinale mod Skjern Håndbold ved INTERSPORT Final4 i Aarhus er vel overstået. De sidste taktiske og spillemæssige finpudsninger er afleveret fra træner-teamet til spillerne. Nu gælder det den fuldkomne mentale opladning med fokus på den meget vigtige kamp i morgen om at komme i pokalfinalen søndag.

- Vi er klar.  Vi har haft nogle gode træningerne op til kampene, og spillerne virker meget fokuserede og målrettede mod kampen. De kender alle den store betydning af kampen, og at vi står foran en meget vanskelig opgave mod Skjern. Vi skal spille op til vort absolut bedste for at vinde over Skjern, og jeg kan mærke på spillerne, at de vil det her, og så må de 2 x 30 minutter på banen i morgen afgøre, om vi eller Skjern står i finalen søndag, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

- Det er rart at have både Kristian Kjelling og Håvard Tvedten tilbage i truppen, og de er begge så langt spillemæssige og formmæssigt, at de kan gøre en forskel. Samtidig er Jacob Bagersted meget tæt på topformen, og det styrke vort spil i både forsvar og angreb. Jeg er heller ikke i tvivl om, at målmandsduellen i kampen får en afgørende betydning, siger Nikolaj Jacobsen.

- Final4 er en stor håndboldbegivenhed, og vi glæder os alle til at være med. Samtidig giver gode resultater ved Final4 os et godt afsæt til den spændende hjemmekamp på tirsdag i Gigantium mod KIF Kolding København.

Semifinalen i Aarhus i morgen mod Skjern Håndbold spilles kl. 16.15. Den dømmes af Leif Poulsen og Henrik Mortensen og vises direkte på TV 2.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere