Nikolaj Jacobsen og Mads Mensah tilbage i det nordjyske

- 29/07/15
Efter 13 timer i bus fra Mannheim i det sydtyske satte Nikolaj Jacobsen og Mads Mensah Larsen – sammen med den øvrige trup fra Rhein-Neckar Löwen - onsdag formiddag fødderne på nordjysk grund. Klar til fire dage med træning og kampe, inden de søndag fortsætter til Bremen for at deltage i en turnering.
 
- Herligt gensyn, men det er hårdt at være træner med sådan en bustur. Man er jo ikke 20 år længere, kom det med et glimt i øjet fra Nikolaj Jacobsen. Men lange busture er næsten hverdagskost for os i Bundesligaen. Vi havde bare helt glemt det her i ferien. Nu er vi on the road igen.
 
Nikolaj Jacobsen er klar til sin anden sæson i Rhein-Neckar Löwen, og han stortrives, selv om presset er stort. Der skal leveres resultater hver sæson. Han har kontrakt med klubben frem til 2017. 
 
Rhein-Neckar Löwen spiller torsdag kl. 19.00 i Farsø mod Team Vesthimmerland fra 1. division, og fredag har vi fornøjelsen at møde dem i en mini-turnering i Hammel Idrætscenter, hvor Bjerringbrto-Silkeborg også deltager.
 
Programmet i Hammel ser således ud:
 
Kl. 17.30: Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold
Kl. 18.45: Aalborg Håndbold – Rhein-Neckar Löwen
Kl. 20.00: Bjerringbro-Silkeborg – Rhein-Neckar Löwen.
 
Både i Farsø og Hammel er det muligt at købe billetter ved indgangen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere